Podotherapie Volwassenen

Voor de actieve mens…
Lekker lopen, staan, werken en wandelen… Zomaar een aantal activiteiten. Veel mensen voeren deze activiteiten probleemloos een leven lang uit. Toch krijgt een groot aantal Nederlanders te maken met voetklachten en/of klachten in de knie, heup of lage rug. Deze kunnen worden veroorzaakt door een afwijkende functie van de voetgewrichten. Dan wordt het net even lastiger om je dagelijkse functioneren vol te kunnen houden.

 

“Een gezonde functie van de voetgewrichten is een belangrijke factor voor uw gezondheid. De voeten zorgen er samen met de andere gewrichten in het lichaam voor dat u voort kunt bewegen. Tijdens uw dagelijkse activteiten heeft u uw voeten dan ook meer dan nodig. Stelt u zich eens voor wat u niet had kunnen doen als u geen voeten had gehad…”

 

ProKinesis Podotherapie is er voor de actieve mens. De mens die staat, loopt en werkt. De mens die graag zonder of met minder pijn in voet, knie, heup en lage rug wil kunnen functioneren. ProKinesis is er dus voor iedereen! Want iedereen is op zijn eigen manier actief.

 

Hoe we bij ProKinesis over ons vak denken lees je in ons manifest. Hoe we te werk gaan lees je hier. Wil je liever direct aan de slag met je herstel? Maak dan hier een afspraak.