Sportpodotherapie

Voor sporters

“Jaarlijks krijgen Nederlandse sporters gezamenlijk te maken met 3,7 miljoen sportblessures. Hiervan ontstaan bijna een miljoen blessures geleidelijk, dus mogelijk als gevolg van overbelasting. De sporten waar de meeste blessures bij worden opgelopen zijn fitness, hardlopen, voetbal en tennis. Samen zijn deze sporten verantwoordelijk voor 1,5 miljoen blessures op jaarbasis. Ruim 2/3 van alle blessures bevindt zich aan het been. De knie en enkel zijn daarbij het meest aangedaan (Consument & Veiligheid, 2010).”

 

Geblesseerd geraakt?

 

ProKinesis Sportpodotherapie is er voor de sporter die actief bezig wil met zijn of haar herstel. Samen zorgen we ervoor dat de oorzaak van je blessure wordt aangepakt, waardoor jij snel weer aan de slag kunt. Het maakt niet uit of je maar één keer per week gaat hardlopen of aan topvoetbal doet. Ik sta voor je klaar.

 

Gedurende het onderzoek breng ik alle factoren die bijdragen aan het ontstaan van je blessure in kaart. Op basis daarvan neem ik verschillende testen af. Uiteindelijk maken we samen een plan dat jou verder gaat helpen in het oplossen van je blessure. Bij ProKinesis Sportpodotherapie geloven we daarbij in samenwerking, daarvoor maak ik gebruik van de diensten van verschillende (sport)fysiotherapeuten in de regio. Allemaal mensen die dezelfde waarden delen en waar je in goede handen bent voor je herstel.

 

Hoe ik denk over mijn vak denken lees je in mijn manifest. Hoe ik te werk ga lees je hier. Heb je pijn in je voeten, knieën, heupen en/of lage rug tijdens het sporten? En wil je liever direct aan de slag met je herstel? Maak dan hier een afspraak.