Tarieven

Tarieven Podotherapie 2017

Op deze pagina vind je de tarieven voor podotherapie in 2017.

  • Eerste consult – €100,-

 

Het eerste consult wordt door vrijwel iedere zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering deels (minimaal 70%) of geheel vergoed. Raadpleeg hiervoor je polis. 

 

Ons tarief voor het eerste consult ligt hoger dan dat van andere podotherapeuten in de regio. Daarvoor krijg je terug: een gespecialiseerde podotherapeut die een uur de tijd voor je neemt. En die in dat uur een volledig lichamelijk onderzoek doet met gebruik van hoogwaardige technologie en tot slot een vrijblijvend advies kan geven. Dat alles zonder direct aan te sturen op het gebruik van podotherapeutische inlays. 

 

  • Pakket: eerste consult, (sport)podotherapeutische inlays, afhalen inlays en nacontrole – €255,27

 

In dit pakket zit naast het genoemde ook zes maanden garantie inbegrepen. Indien je nog terug moet komen voor controle of een aanpassing van je zolen en dit gebeurt binnen zes maanden na het afleveren van de inlays dan worden er geen extra kosten in rekening gebracht. 

 

  • Herhalingsconsult – vanaf €35,-

 

Indien je langer dan 6 maanden na het afleveren van de inlays niet op de praktijk bent geweest wordt er een herhalingsconsult in rekening gebracht.

 

  • 2e en volgende paar (sport)podotherapeutische inlays – vanaf €80,28
  • Bewegingsanalyse – €50,-
  • Siliconen orthese – vanaf €17,50

 

Let op: afspraken kunnen zonder kosten tot het moment van de start van de afspraak afgezegd worden. Indien je zonder afmelding niet verschijnt op je afspraak worden kosten à €24,95 per verzuimde afspraak in rekening gebracht.