Plan hier je afspraak met de podotherapeut

Via de button hieronder plan je gemakkelijk online je afspraak in. 

De applicatie selecteert op basis van de antwoorden die jij geeft op de vragen automatisch het juiste afspraaktype.  Krijg je een foutmelding of wordt de locatie niet getoond? Bel dan met 053 203 20 72 voor het maken van een afspraak.

– Nieuwe locatie in Eibergen – 

Vanaf maandag 8 april is Maikel iedere maandagochtend te vinden in Eibergen. We zijn daar gevestigd in het pand van FysioGrip aan de Kleine Hagen 2.    

– Einde dienstverband Luc –

Helaas gaat Luc ons verlaten. Hij werkt tot 1 april in onze praktijk. Lopende behandelingen worden overgedragen aan Kyra.

– Wachttijden – 

Voor afspraken bij Maikel geldt echter voor sommige locaties een langere wachttijd. Wacht dus niet te lang met het maken van je afspraak. Sneller geholpen worden? Kies voor een afspraak bij Kyra.

Soorten consulten

Eerste bezoek
Kom je voor het eerst?
Kies dan voor een podotherapeutisch onderzoek. Dit afspraaktype is zowel voor podotherapie als voor sport- en kinderpodotherapie.
Kort consult
Wanneer je in de afspraakwizard aangeeft korter dan 8 weken of tussen de 8 weken en 6 maanden geleden te zijn geweest krijg je de opties voor consulten te zien. Je kan kiezen voor een kort consult, dit duurt 15 minuten.
Lang consult
Langer dan 6 maanden niet op controle geweest of heb je meer tijd nodig om je klachten te bespreken?
Plan een lang controle consult. Dit duurt doorgaans 30 minuten. Wanneer er geen klachten zijn kan je ook kiezen voor een consult van 15 minuten.

Wanneer je nog niet eerder bent geweest bieden we je de mogelijkheid om een gratis screening te komen doen. Dit is vooral bedoeld voor wanneer je niet goed weet of wij iets voor je kunnen betekenen. Deze screening kun je alleen telefonisch plannen. 

Kom je er niet uit? Bel ons op 053 203 20 72. De collega’s van de administratie op onze praktijk in Enschede helpen je graag.

Een afspraak annuleren? Geen probleem. Dit kan telefonisch of per e-mail zonder kosten tot 24 uur voor de start van de afspraak. Ontvangen wij geen tijdige afmelding dan ontvang je een factuur van 50% van het bedrag voor de gereserveerde afspraaktijd. Bij niet-verschijnen zonder afmelding brengen wij 100% van het bedrag voor de gereserveerde afspraaktijd in rekening.