Plan hier je afspraak

Via de onderstaande button kun je online een afspraak maken. Kies in het venster dat opent een afspraaktype, medewerker, locatie en het gewenste tijdstip. Kom je er niet uit? Scroll naar beneden of bel ons op 053 203 20 72.


Online afspraak MakenActuele wachttijden nieuwe aanmelding (update 16/05)

Voor de locatie Hengelo Driesprong hebben we op dit moment een wachttijd van 4-5 weken. Wil je een eerste afspraak op de locatie Hengelo Driesprong en zo snel mogelijk gezien worden? Dan adviseren wij je om eenmalig een afspraak in Enschede, Berflo of Oldenzaal te maken. Het vervolg kunnen we dan gewoon bij Hengelo Driesprong plannen. 

Op alle andere locaties kun je binnen 7 dagen worden gezien. Kyra is in verband met vakantie tussen 25 mei en 13 juni afwezig.


Onze tarieven

Eerste bezoekKom je voor het eerst?
Kies dan voor een podotherapeutisch onderzoek. Dit afspraaktype is zowel voor podotherapie als voor sport- en kinderpodotherapie. Consult kortKorter dan 6 maanden niet op controle geweest?
Kies dan voor een controle consult kort (ook voor service en garantie).Consult langLanger dan 6 maanden niet op controle geweest of heb je meer tijd nodig om je klachten te bespreken?
Kies dan voor een controle consult lang.

Soorten consulten

Wanneer je nog niet eerder bent geweest bieden we je de mogelijkheid om een gratis screening te komen doen. Dit is vooral bedoeld voor wanneer je niet goed weet of wij iets voor je kunnen betekenen.

Kom je er niet uit? Bel ons op 053 203 20 72. De dames van de administratie op onze praktijk in Enschede helpen je graag.

Een afspraak annuleren? Geen probleem. Dit kan telefonisch of per e-mail zonder kosten tot 24 uur voor de start van de afspraak. Ontvangen wij geen tijdige afmelding dan ontvang je een factuur van 50% van het bedrag voor de gereserveerde afspraaktijd. Bij niet-verschijnen zonder afmelding brengen wij 100% van het bedrag voor de gereserveerde afspraaktijd in rekening. 


Online afspraak Maken