Plan hier je afspraak

Via de onderstaande button kun je online een afspraak maken. Kies in het venster dat opent een afspraaktype, medewerker, locatie en het gewenste tijdstip. Kom je er niet uit? Scroll naar beneden of bel ons op 053 203 20 72.

– Wachttijden –

De wachttijden per locatie kunnen van week tot week verschillen. Kom je voor de eerste keer en wil je sneller geholpen worden? Wijk dan voor je onderzoek uit naar een andere locatie. Het vervolg van het traject kan dan op de locatie van jouw voorkeur ingepland worden. 

 – Ziekteverlof Kyra – 

Kyra keert de komende maand na ziekte geleidelijk terug in de praktijk. Ze werkt op dit moment op dinsdagmiddag en donderdagavond in Enschede en op donderdagmiddag in Oldenzaal. Het spreekuur op woensdagmiddag wordt door Maikel waargenomen. Het spreekuur op maandagmiddag vervalt voorlopig.

Eerste bezoek
Kom je voor het eerst?
Kies dan voor een podotherapeutisch onderzoek. Dit afspraaktype is zowel voor podotherapie als voor sport- en kinderpodotherapie.
Consult kort
Korter dan 6 maanden niet op controle geweest?
Kies dan voor een controle consult kort (ook voor service en garantie).
Consult lang
Langer dan 6 maanden niet op controle geweest of heb je meer tijd nodig om je klachten te bespreken?
Kies dan voor een controle consult lang.

Soorten consulten

Wanneer je nog niet eerder bent geweest bieden we je de mogelijkheid om een gratis screening te komen doen. Dit is vooral bedoeld voor wanneer je niet goed weet of wij iets voor je kunnen betekenen.

Kom je er niet uit? Bel ons op 053 203 20 72. De collega’s van de administratie op onze praktijk in Enschede helpen je graag.

Een afspraak annuleren? Geen probleem. Dit kan telefonisch of per e-mail zonder kosten tot 24 uur voor de start van de afspraak. Ontvangen wij geen tijdige afmelding dan ontvang je een factuur van 50% van het bedrag voor de gereserveerde afspraaktijd. Bij niet-verschijnen zonder afmelding brengen wij 100% van het bedrag voor de gereserveerde afspraaktijd in rekening.