Naar de podotherapeut in Enschede, Hengelo, Oldenzaal of Eibergen?

Maak kennis met onze podotherapeuten en onze werkwijze. Wij nemen de tijd en hanteren een persoonlijke aanpak met maatwerk voor iedere hulpvraag. Op jouw behandeling van topkwaliteit krijg je altijd 6 maanden full-service garantie. 

Specialisten

Wij leveren reguliere podotherapie aan iedereen met een actieve leefstijl. En dat is dus vrijwel iedereen, want je wandelt vast wel eens stukje. Wij leveren onze diensten vanuit moderne praktijklocaties in Enschede, Hengelo, Oldenzaal en Eibergen.

Onze specialisaties zijn sport- en kinderpodotherapie. Onze sportpodotherapeut levert ook de podotherapeutische zorg voor de selecties, vrouwen en jeugdopleiding van FC Twente en individuele topsporters waaronder veel professionele voetbalspelers. Maar ook jij als recreatieve sporter of niet-sporter met een actieve leefstijl bent van harte welkom. 

Onze kinderpodotherapeut heeft een achtergrond in bewegingsagogie en is ook nog werkzaam als turndocent. Daardoor kunnen wij ook ouders en hun kinderen van maatwerk voorzien.

Lees hieronder meer over onze podotherapeuten. 

Maatwerk

Wij nemen de tijd voor jouw probleem en doen uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van jouw klachten. Vervolgens maken we in samenspraak met jou een behandelplan. Jij bent immers de persoon die de therapie uiteindelijk gaat uitvoeren en/of gebruiken. 

Maikel Caarels,
praktijkeigenaar, podotherapeut en sportpodotherapeut

“Podotherapie op Champions League niveau”

In 2008 studeerde ik aan de Saxion Hogeschool Enschede af als podotherapeut. In 2013 rondde ik mijn post-HBO opleiding tot sportpodotherapeut aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven af. Ik ging in eerste instantie in loondienst werken maar opende in 2009 al snel mijn eigen praktijk. 

Ik heb altijd een sterke interesse gehad in sport, voetbal in het bijzonder. Daarnaast heb ik affiniteit met functioneel trainen en hardlopen.

Mijn ambitie met de praktijk is het leveren van podotherapie op Champions League niveau. Dat betekent voor mij en mijn collega’s dat ik zowel qua kennis als dienstverlening alles geef om in samenwerking met jou een verbetering van jouw functioneren te bereiken. 

Aan de hand van jouw hulpvraag gaan we aan de slag met een maatwerk traject voor de oplossing van jouw probleem. Sta op gezondheid past daar dan ook naadloos in: voor je gezondheid gaan staan. Letterlijk en figuurlijk. Het is van levensbelang. 

Je bent welkom op mijn spreekuur in Enschede, Hengelo, Oldenzaal en Eibergen. 

Kyra Pen,
podotherapeut en kinderpodotherapeut.

Mijn naam is Kyra Pen. Nadat ik in 2014 mijn bewegingsagogie diploma heb gehaald op het MBO, heb ik de keuze gemaakt om verder te studeren. Podotherapie sprak mij aan omdat het een vak is waar theorie en praktijk elkaar afwisselen. Daarbij kwam ik er tijdens mijn sportopleiding voor bewegingsagogie achter dat ik graag anderen wou helpen met mijn kennis en ervaring. Daarom heb ik uiteindelijk de keuze voor podotherapie gemaakt. 

Mijn specifieke interesse binnen het vakgebied ligt in het behandelen van het (sportende) kind. Hiervoor heb ik in 2022 de post-HBO opleiding kinderpodotherapie gevolgd en afgerond. 

Je bent welkom op mijn spreekuur in Enschede, Hengelo  en Oldenzaal.

“Sta op gezondheid! Zowel letterlijk als figuurlijk. In 4 stappen van je klachten af met maatwerk van topkwaliteit”