Naar de podotherapeut in Enschede, Hengelo of Oldenzaal?

Maak kennis met onze podotherapeuten en onze werkwijze. Wij nemen de tijd voor je en hanteren een persoonlijke aanpak met maatwerk voor iedere hulpvraag. Op jouw behandeling van topkwaliteit krijg je altijd 6 maanden full-service garantie. 

Specialisten

Wij leveren reguliere podotherapie aan iedereen met een actieve leefstijl. En dat is dus vrijwel iedereen, want je wandelt vast wel eens een stukje 😉 

Onze specialisaties zijn sport- en kinderpodotherapie. Onze sportpodotherapeut levert ook de podotherapeutische zorg voor de selecties (heren en dames) en jeugdopleiding van FC Twente en individuele topsporters waaronder veel professionele voetbalspelers. Maar ook jij als recreatieve sporter of niet-sporter met een actieve leefstijl bent van harte welkom. 

Onze kinderpodotherapeut heeft een achtergrond in bewegingsagogie en is ook nog werkzaam als turndocent. Daardoor kunnen wij ook ouders en hun kinderen van maatwerk voorzien.

Maatwerk

Wij nemen de tijd voor jouw probleem en doen uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van jouw klachten. Vervolgens maken we in samenspraak met jou een behandelplan. Jij bent immers de persoon die de therapie uiteindelijk gaat uitvoeren en/of gebruiken. 

Maikel Caarels,
podotherapeut en sportpodotherapeut.

In 2008 studeerde ik aan de Saxion Hogeschool Enschede af als podotherapeut. Ik ging in eerste instantie in loondienst werken. Een eigen onderneming? Daar had ik wel oren naar, maar eerst ervaring opdoen. Na een jaar kwam er een buitenkansje langs en kon ik een praktijk in Enschede openen. Bovendien: ik had al wel door dat ik niet tot mijn pensioen voor een werkgever zou werken. Ik ben Maikel Caarels, de eigenaar van ProKinesis. Ik hecht aan autonomie, ben eigenzinnig, werk vernieuwend en zet altijd net dat stapje meer voor de mens die ik behandel. Maikel werkt in Enschede, Hengelo en Oldenzaal. 

Kyra Pen,
podotherapeut en kinderpodotherapeut.

Mijn naam is Kyra Pen. Nadat ik in 2014 mijn bewegingsagogie diploma heb gehaald op het MBO, heb ik de keuze gemaakt om verder te studeren. Podotherapie sprak mij aan omdat het een vak is waar theorie en praktijk elkaar afwisselen. Daarbij kwam ik er tijdens mijn sportopleiding voor bewegingsagogie achter dat ik graag anderen wou helpen met mijn kennis en ervaring. Daarom heb ik uiteindelijk de keuze voor podotherapie gemaakt. Mijn specifieke interesse binnen het vakgebied ligt in het behandelen van het (sportende) kind. Kyra werkt in Enschede, Hengelo (beide locaties) en Oldenzaal.

“Sta op gezondheid! Zowel letterlijk als figuurlijk. In 4 stappen van je klachten af met maatwerk van topkwaliteit”