Op maat gemaakte slippers: nu ook bij ons verkrijgbaar

slippers podotherapeut enschede

Als je inlegzolen draagt is een veelgehoord probleem dat je deze niet in slippers kan leggen. Maar je wil ook in de zomer lekker lopen. En wij kunnen ons voorstellen dat je dan niet altijd een dichte schoen wil dragen. Daar hebben we nu een oplossing voor: door de podotherapeut op maat gemaakte slippers. Het idee is simpel: we verwerken je inlegzool in een voetbed en daar bevestigen we een bovenwerk en slijtzool aan. Zo loop jij in de zomer ook comfortabel en zonder klachten door.

Je slippers zelf samenstellen

Uiteraard valt er iets te kiezen. Bij ons kun je kiezen uit verschillende soorten en kleuren bovenwerken, tussenzolen en topmaterialen. Daardoor stel je zelf je slipper samen. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag bij het maken van je keuze. Nadat je de keuze hebt gemaakt bestellen wij de materialen en printen wij het voetbed met onze 3D printer. Vervolgens kom je bij ons langs in onze werkplaats in Enschede om de slipper aan te meten, af te passen en af te werken.

Levertijd van de slippers

Het hele traject van aanmeten tot afwerken heeft een doorlooptijd van ongeveer drie weken. Bestel dus op tijd, zodat jij ook deze zomer lekker door kunt lopen.

Kosten op maat gemaakte slippers

Ben je al cliënt bij ons? Dan kosten de maat opgemaakte slippers €169,95. Nog geen cliënt? Dan hebben we iets meer tijd nodig en kosten de slippers €199,95. Dit tarief is inclusief alle tijd die nodig is om de slipper aan te meten en af te werken. Daarnaast krijg je van ons 6 maanden volledige service op de slippers.

Catalogus/bestellen

De catalogus kun je hier downloaden. Voor het bestellen van de slippers maak je gebruik van het formulier hieronder. De slijtzool en het voetbed zijn altijd zwart.